Diensten Fusies en Overnames

"De bedrijfswaardering en analyse"

image

Due Diligence proces

De due diligence is de hoeksteen van fusies en overnames. Het biedt hulp bij het afwegen van een bedrijfsovername of en de financiering van een transactie. De ervaring leert dat de helft van de fusies en overnames uiteindelijk slaagt en de helft van de fusies en overnames mislukt. Een cynische kijk zou zelfs suggereren dat maar een derde successvol is. En een derde niet succesvol blijkt na de fusie of overname. Goede due diligence zorgt ervoor dat een bedrijfsovername op termijn succesvol is!

De due diligence van Fusies en Overnames biedt u de zekerheid dat u de juiste overname doet op het juiste moment tegen de juiste prijs. Als er problemen zijn ontdekt bij de overnamekandidaat dan helpen wij u met zowel praktische en commerciële oplossingen.

Onze diensten zijn altijd op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van een deal:

    * Pre-acquisitie financiële due diligence en beoordelingen van potentiële leningen
    * Financiële rapportage over fusies en overnames. Met inbegrip van een cashflow analyse en de kosten van kapitaal met onze waarderingsmodellen.

Als u uw bedrijf wilt verkopen, dan kan pre-verkoop due diligence u helpen te zien wat de koper zal zien. Het geeft u de mogelijkheid om zaken die ontbreken te verhelpen, en u kunt de de positieve punten vergroten om een hogere prijs te bedingen. Financiële rapportage over fusies en overnames helpt u de werkelijke kosten/ baten verhouding te beoordelen, plus een oordeel te vellen over de reële van synergetische voordelen.

Als u een due diligence overweegt, neem dan contact op met Fusies en Overnames voor advies.

Bedrijf verkopen
Bedrijf overnemen
Due diligence
Financiering bij fusies en overnames

Vraag een gratis waardering van uw bedrijf aan

Voordat u gaat beginnen aan een fusie of overname is een goede bedrijfwaardering noodzakelijk. Wij helpen u graag met de eerste analyse. Hoe eerder u met het proces begint, des te succesvoller de overname.